Vi är ett konsultverksamhet specialiserad på hållbar utveckling.

Nestor AB drivs av Eric Söderberg som är utbildad miljövetare och företagsekonom från programmet Ekologisk ekonomi. Under åren som konsult har Eric varit samordnare för egenkontroll på miljöfarliga verksamheter med nära kontakt med både ledningsgrupper och tillsynsmyndigheter. Kunderna ställde alltid frågan ”Vad kostar det?”, när det gäller miljöinvesteringar. Men när det kommer till förnybar energi och energieffektivisering blir svaret allt oftare att det lönar sig i längden. Det var nog därför intresset för energifrågorna väcktes. Eric har sedan dess varit verksam i många projekt som syftar till att ställa om till förnybar energi och hållbar ekonomi.

Nu är det dags för verkstad och sprida kunskap om hur just din verksamhet kan ställa om och vi hjälper gärna till med kompetens. Nestors konsulter har gedigen erfarenhet av arbete som chefer, specialister eller forskare. Nestor AB hittar den kompetens som behövs för kundens specifika utbildning eller projekt.

Framtid

Nestor AB kommer från hösten 2021 fokusera på att erbjuda utbildningar inom hållbarhet. Vi tror att det är det bästa sättet att sprida kunskap och insikt om hållbarhetsfrågorna.